Información sobre Barcelona

Barcelona és la capital de Catalunya i la segona ciutat més important d'Espanya. Fundada fa més de dos mil anys, ha destacat sempre per la seva vocació de gran metròpolis. I ha aconseguit el seu objectiu, en bona part gràcies a una situació geogràfica estratègica al costat del Mediterrani i al sud-oest d'Europa, que des dels seus orígens l'ha convertit en porta d'entrada, per mar i per terra, a la Península Ibèrica i al continent europeu.

Barcelona ha obtingut un gran posicionament dins de les principals ciutats organitzadores de congressos, aquest es basa en unes estructures científica, acadèmica, mèdica i industrial molt sòlides, que la converteixen en punt de trobada natural per a tots els sectors. A més s'ha sabut proveir de les infraestructures necessàries per organitzar de forma eficaç qualsevol tipus d'esdeveniment i és, a més, una ciutat amable, acollidora i dinàmica, la qual cosa la converteix en un de les destinacions turístiques amb major atractiu d'Europa.

Barcelona s'ha sabut proveir, per aquest motiu, de les infraestructures necessàries per organitzar de forma eficaç qualsevol tipus d'esdeveniment.

La ciutat disposa d'un ric patrimoni arquitectònic i monumental, que va des de les restes romanes fins a les tendències més atrevides de l'art contemporani. Però, per sobre de tot, Barcelona és la ciutat de Gaudí i del Modernisme.

Un total de nou obres mestres del Modernisme, set d'elles projectades per Gaudí, formen part del Patrimoni Mundial protegit per la UNESCO.

Però Barcelona és molt més. Un món de possibilitats per gaudir de l'oci, de la cultura i de la naturalesa.