Benvolguts/des comanys/es:

Benvolguts/des comanys/es:

Fa 16 anys que vam estar a Barcelona, ciutat que probablement coneixeu molts de vosaltres, i en la qual ens tornarem a reunir del 23 al 25 d'octubre per celebrar el X Congrés i XVIII Jornades de la Societat Espanyola de Sanitat Penitenciària (SESP). L'assistència a Congressos i Jornades anteriors demostra, al nostre criteri, que l'organització periòdica d'un esdeveniment d'aquestes característiques és una necessitat i una demanda dels professionals de la salut de l'àmbit penitenciari, fins i tot en els temps que ens ha tocat viure, realment limitants.

El Congrés tornarà a tenir caràcter Nacional. Madrid va iniciar de forma esplèndida el trajecte internacional i tant de bo que altres països assumeixin ara el relleu corresponent. Per descomptat, això no impedeix que els sanitaris d'altres països que desitgin compartir les seves vivències professionals estiguin convidats a acompanyar-nos en aquest viatge. Procurarem que perquè això sigui possible estiguin degudament informats.

Com sempre, el principal objectiu del Congrés és el debat i intercanvi científic, encara que també pretenem enfortir la nostra amistat en el marc d'aquesta ciutat mediterrània i acollidora. Perquè el Congrés sigui un èxit, a part de la vostra presència, amb la qual comptem, és necessari que ens traslladeu les vostres experiències i treballs científics. Us convidem a fer-ho. De l'acolliment, estada i comoditat quan ens visiteu, ens encarreguem nosaltres. Volem preparar-nos, com diu el lema d'aquest Congrés, per afrontar el futur.

En els propers mesos, us anirem comunicant novetats i les dates d'especial rellevància. També podreu consultar-les a la pàgina web de la Societat (www.sep.es).

Us esperem. Amb tot el nostre afecte,

Comitè Organitzador